Inteligență artificială

Yazılım Projeleri - Yapay zeka programlama projeleri

În termeni simpli, inteligența artificială (AI) se referă la sisteme sau mașini care imită inteligența umană pentru a îndeplini sarcini și se pot vindeca iterativ în funcție de informațiile pe care le colectează. Inteligența artificială se manifestă în multe forme. Chat-urile folosesc inteligența artificială pentru a înțelege mai repede problemele clienților și pentru a oferi răspunsuri mai eficiente.

Asistenții inteligenți folosesc AI pentru a extrage informații critice din seturi mari de date definite de utilizator pentru a îmbunătăți calendarul. Motoarele de sugestii pot oferi recomandări automate pentru programele TV pe baza obiceiurilor de vizionare ale utilizatorilor.

Inteligența artificială se referă mai degrabă la capacitatea și procesul de gândire și analiză a datelor, decât la orice formă sau funcție anume. Deși roboți foarte funcționali, de genul uman, care preiau lumea în mintea inteligenței artificiale, inteligența artificială nu este concepută pentru a înlocui oamenii. Este conceput pentru a îmbunătăți semnificativ abilitățile și contribuțiile umane. Prin urmare, este un activ comercial foarte valoros.

Yazılım Projeleri - Yapay zeka programlama projeleri

e-Digital Software

2021 © Toate drepturile rezervate.

Proiecte software la cheie, Sisteme de management educațional, Servicii de producție de promovare

Centru