Antrenamente de codificare robotică

Antrenamentele de codare robotică sunt codificate pentru a controla și direcționa mișcările unui robot. Obiectul pe care îl codificăm este un robot. Trebuie să întruchipăm concepte abstracte pentru a le învăța și a le învăța mai ușor.

Din acest motiv, utilizarea roboților în educație face ca învățarea să fie mai eficientă. Ceea ce se face este codarea din nou. Cu toate acestea, de data aceasta, ceea ce codificăm este un obiect concret pe care îl putem atinge, măsura modul în care se deplasează cu o riglă și schimba bateria.

Eğitim Yönetim Sistemleri - Robotik Kodlama

Știință, tehnologie, inginerie și matematică

Este foarte important ca copiii care tocmai ies din perioada concretă să pună picioarele pe lumea reală ceea ce codifică. Roboții oferă posibilitatea de a planifica activități din lumea reală care vor face ca înțelegerea conceptelor abstracte, cum ar fi distanța, viteza, timpul, circumferința, diametrul, temperatura, unghiul, lumina și etc., care ar trebui predate în educație.

Activitățile robotizate planificate pot fi planificate în conformitate cu achizițiile din domeniul matematicii și științei. Cu toate acestea, chiar și atunci când planificați un concept numai în domeniul matematicii, științei, tehnologiei, ingineriei și matematicii (STEM) sunt acoperite datorită naturii activității robotizate și a codării.

Construcția și codificarea robotului

În acest moment, în timp ce se realizează o realizare țintită în matematică, gândirea sistematică, rezolvarea problemelor și văzând relațiile dintre evenimente se dezvoltă simultan în etapele de construcție și codificare a robotului.
LEGO s-a dezvoltat în acest scop pentru a facilita predarea conceptelor abstracte în aceste instruiri.

Eğitim Yönetim Sistemleri - Robotik Kodlama

e-Digital Software

2021 © Toate drepturile rezervate.

Proiecte software la cheie, Sisteme de management educațional, Servicii de producție de promovare

Centru