Sistem de management al educației online (LMS)

LMS este un sistem inovator și actualizat de educație inteligentă la distanță, care a atras atenția multor utilizatori încă din ziua lansării.

Se adresează tuturor tipurilor de utilizatori cu designul său fluid și ușor de utilizat, care poate fi accesat cu ușurință de pe orice dispozitiv mobil. Dispune de echipament pentru a satisface nevoile fiecărei instituții care are nevoie de formare, indiferent de sector.

Eğitim Yönetim Sistemleri - Sınav Modülü

Modulul de examen

Administratorul sau instructorul pot crea teste generale de evaluare sau teste de subiect separat pentru fiecare curs al cursurilor. Examenele pot fi vizualizate instantaneu pe ecranul rezultatelor la sfârșitul examenului. Elevul poate fi direcționat către videoclipul relevant pentru întrebările pe care le-a greșit.

Modulul teme

Este sistemul în care instructorul poate atribui studenților temele, elevii își pot face temele, iar profesorul poate urma aceste teme.

Eğitim Yönetim Sistemleri - Ödev Modülü
Eğitim Yönetim Sistemleri - Dökuman Bankası

Banca de documente

Este zona în care studentul poate vedea toate documentele aparținând cursului pe care îl studiază, iar instructorul poate încărca documente pentru a ajunge la student atunci când consideră necesar. Partajarea documentelor este oferită prin această pagină.

Modulul de testare a subiectului

Administratorul sau instructorul pot crea teste de subiect separate pentru fiecare curs al cursurilor. Examenele pot fi vizualizate instantaneu pe ecranul rezultatelor la sfârșitul examenului. Elevul poate fi direcționat către videoclipul relevant pentru întrebările pe care le-a greșit.

Eğitim Yönetim Sistemleri - Konu Testi Modülü

e-Digital Software

2021 © Toate drepturile rezervate.

Proiecte software la cheie, Sisteme de management educațional, Servicii de producție de promovare

Centru